Cap opció, Reloop Knob Cap Set - Green


wex bitcointalk tőzsdén kívüli bináris opciós ügyletek

A probléma a beszámolók szerint akkor következik be, ha a GPU Boost órajel túlmegy a 2 GHz-en, és ekkor a felhasználó egy TDR-be fut bele, vagyis az operációs rendszer érzékeli az instabilitást, cap opció újraindítja a grafikus alrendszert. Úgy cap opció ki, hogy azokkal a dizájnokkal van a baj, amelyek konkrétan hat POS-Capot vetnek be, és ezt az EVGA nemrég megerősítette, ugyanis bejelentettékhogy a saját belső tesztjeiken a GeForce RTX FTW3 verzió nem ment át ezzel a konfigurációval, így ennek a startját el is napolták.

Cap opció persze, hogy megfelelő konfigurálás után a hat POS-Cap is jó, de valamiért elképesztően gyors rajtot akart az NVIDIA, és ezzel a partnerek nehezen tudnak mit kezdeni, mert idő hiányában sokszor a legtöbb, amit tehetnek, hogy elhiszik a GPU tervezőjének ajánlásait.

kereskedés és nő hogyan lehet nagy pénzt keresni a weboldalon

Ha saját maguk teljes körű tesztelésbe kezdenek, akkor az több hetet is igénybe vehet, és biztosan lekésik a startot. Ugyanakkor itt azért ez egy bonyolultabb probléma, mivel mindkét megoldásnak megvannak az előnyei és hátrányai. Az MLCC esetében például gond lehet, hogy nagyon kis kondenzátorokról van szó, és ezek hajlamosak megrepedni, többek között hőterhelés általi mechanikus stressz következtében, bár az ilyen esetek többségében már eleve gond lehetett a forrasztással.

A probléma cap opció az, hogy a referenciaajánlások nem megfelelően lettek kiértékelve, a gyártópartnerek felé hiányos lehetett a dokumentáció, és eközben az NVIDIA valamiért nagyon erőltette a gyors startot, vagyis a partnereknek sem adtak elég időt a teljes körű tesztelésre.

bináris opciók a kezdő tanulók számára bináris opciók és hírek

Azt nehéz meghatározni, hogy mi lehet majd a probléma megoldása. Mivel alapvetően egy bizonyos órajel elérése után jön elő a gond, így az egyik lehetséges opció a meghajtó oldalán korlátozni az érintett VGA-knál a problémás órajelszint elérését. Ha a hardverek egy szoftveres korlát miatt nem tudják megugorni a 2 GHz-es határt, akkor valószínűleg stabilak maradnak.

visszajelzés a bináris opcióról q opton opciós üzlet 5-től

Ezt persze nyilván alaposan ki kell tesztelni, ha már a kiadás előtt ezt a tényezőt hanyagolták.