Wex bitcointalk, PwC Bitcoin Ransomware Hackers Laundered Money via WEX Exchange Bitcoin News


  1. Bináris opciók stratégiája mozgatással
  2. Berendezések bitcoinok árához
  3. Zsarolóvírus, adathalászat, kriptocsalás – minden egy helyen | G DATA

A G DATA biztonsági szakemberei a GrandCrab zsarolóvírus legújabb változatát elemezték, miközben felfedezték, hogy az IP cím mögötti ember vagy emberek egy sor illegális online tevékenységgel igyekszik extra bevételhez jutni. A szakemberek szerint a GranCrab 5-ös verzióját nagy valószínűséggel nem fejlesztője üzemelteti, hanem béreli vagy megvásárolta valaki. A zsarolóvírusok üzleti modelljéről ebben a cikkünkben írtunk. A zsarolóvírus mögötti alkalmazás az elemzés időszakában a Csak az egyik lába A IP címhez tartozó oldalak a Fop Horban Vitalii Anatoliyovic névhez tartoznak — valószínűleg hamis adatokkal állunk szemben.

A mélyebb vizsgálat feltárta, hogy a zsarolóvírus-üzlet csak az egyik lába a vállalkozásnak. Ugyanezen az IP címen ugyanis számtalan inaktív társkereső oldal található, de a hamis ajánlatokat kínáló Frim0ney. Az adathalászat is a tevékenységek közé tartozik: a wex.

mit veszíthet a bináris opcióknál

Egy fórumozó korábban a Bitcointalk weboldalon jelezte, hogy a csaló oldalon egy sor személyes adatát próbálták elkérni azzal a kifogással, hogy az oldal költözik és az új helyen szükség van az adatokra. Az IP címről egy olyan.

bináris opciókkal kereskedik

Az még nem tiszta, hogy maga a GrandCrab zsarolóvírus telepítője kriptovaluta bányász alkalmazást is telepít-e a megfertőzött gépre vagy sem. A kriptobányász alkalmazások megfertőzött weboldalakon keresztül is használhatják mások gépeit kriptovaluta generálására.

"Черт побери, - подумала Николь.

A fájl közel fertőzött rendszert mutat. Kriptovaluta csalás Az IP címek további vizsgálata szerint az üzemeltetők wex bitcointalk csalással is foglalkoznak.

bináris opciók bemutató fiók videó

Mivel ben a kriptovaluták körül igen nagy médiafelhajtás volt, a csalók ezt a területet is érdemesnek találták lefedni. A csalás lényege: elhitetik az emberekkel, hogy amennyiben 0,5 és 20 ethereum közötti valutát küldenek egy adott címre, akkor cserébe Ethereumot kapnak vissza.

  • Gazdasági szókincs opció
  • Hungarian – Crypto Currency
  • Stratégia a bináris opciók indikátorai nélkül
  • Бульдозер был с целый дом, однако удобных сидений для пассажиров в нем не предусмотрели, иногда он дергался, но открывавшийся сверху вид, безусловно, стоил хлопот.
  • PwC Bitcoin Ransomware Hackers Laundered Money via WEX Exchange Bitcoin News - Draw3D

És igen, van, aki ezt elhiszi. A bűnözők hagyományos csalásokkal is foglalkoznak: például hivatkozások generálásával emelnek ki egy adott terméket kínáló oldalt a Google keresőben.

bináris opciók jelzik 2020-at

A vizsgált oldalakra legtöbb esetben a forgalom emailből érkezik, ami arra enged következtetni, hogy kéretlen levelek segítségével növelik az wex bitcointalk látogatottságát, és adják el a nem létező termékeket. Ez az eset is jelzi, hogy a mai kiberbűnözők nem csupán egy kártevőre vagy csalásra szakosodnak, hanem széles portfóliót építenek a különböző támadási módszerekből.

A BTC-e kriptopénz tőzsde úgy tűnik újra megnyitotta kapuit. Az indulás mögött több, mint egy hónapos munka áll, miután a BTC-e oldalát az amerikai hatóságok leállították júliusban. Az új cím ellenére a Wex oldala kísértetiesen megegyezik a BTC-e kriptopénz tőzsde kinézetével, működésével. Sőt, még az elérhető kereskedési párok is ugyanazok, mint amik anno a BTC-e kriptopénz tőzsde kínálatában elérhetőek voltak. A BTC-e korábbi platformján kereskedő ügyfeleit átvette az új oldal.

További cikkek.