Üzletközpont chusovoy


Kirill Khmaruk: Serkenteni akarjuk gazdaságunk diverzifikációját.

Николь вновь испугалась, биот явно не обнаруживал дружелюбных намерений. "Что. " - впрочем, времени на размышления уже не оставалось. Гарсиа торопливо вела Николь по коридору. Через двадцать метров они миновали караул биотов, которым командовал молодой офицер; Николь еще не приходилось встречать .

Khmaruk kirill petrovich A Kommerszantnak adott interjújában elmondta, hogyan tervezik Berezniki felépítését, hogyan csábítják az IKEA-t Permbe és mikor kap a város új repülőteret. Miért kellett megváltoztatnia a jelzőtáblát, megváltoztak ennek a szerkezetnek a céljai? A regionális kormányzatban van egy befektetési ügynökség - ez egy végrehajtó hatóság.

  • Pénzt keresni g-ben
  • Hol van Rublevka - látnivalók és érdekes tények - Környezetet

A KRPC egy regionális alap, amely eszköz befektetési projektek megvalósításához, a külső befektetők vonzásához üzletközpont chusovoy a belső befektetőkkel való kapcsolattartáshoz.

Megint van egy stabil gyakorlat szövetségi szinten - ilyen fejlesztő vállalatokat hoznak létre az Orosz Föderáció számos alkotó egységében. Ha megnézzük, mit csinál most a regionális befektetési vonzerő ügynökség és az alapított vállalat, mi az alapvető különbség?

A különbség az, hogy a befektetési ügynökség végrehajtó testület, mi pedig nyílt részvénytársaság vagyunk. Számunkra az ügynökség ipari testület: kezdeményezi az irányelvek előkészítését, amelyeken az igazgatóság tagjai szavaznak. Vagyis számunkra egy ügynökség általánosságban részvényes, egy olyan ipari testület, amely ezt a menetrendet alkotja a vállalat számára. Minden vállalati ügyet a befektetési ügynökség kezdeményez.

Kérdezi, hogy versenyben vagyunk-e.

Kirill Khmaruk: Serkenteni akarjuk gazdaságunk diverzifikációját. Khmaruk kirill petrovich

Válaszolok: "Nem! Csak egy kérdés: Ön azt mondta, hogy a vállalat feladata, hogy segítse a befektetőket a projektek megvalósításában.

Последние два месяца ты всегда помогаешь мне с Бенджи и детьми, - сказала она, глядя прямо в его. - Глупо молчать: я забыла прежнее одиночество, после того как ты стал проводить время с нами.

Talán nem szabad beavatkozni a befektetőkbe, a piac mindent maga szabályoz, mindent maga épít? Mi szükség van egy vállalatra?

a mobil keresetek listája az interneten

És azt gondolom, hogy ez egy nagyon fontos szempont - egy állami tulajdonú társaságnak nem szabad helyettesítenie az üzletet ott, ahova tartozik. Feladatunk az infrastrukturális és adminisztratív kérdések megoldása, amelyek akadályozzák a magánberuházási projektet.

Vezettük őket az ötletgenerálás szakaszától kezdve, közösen anyagokat készítettünk az önkormányzati föld megszerzésére irányuló pályázatok szervezéséhez. Kísértük ezt a befektetőt, hogy felvegye projektjét az Orosz Föderáció Ipari és Kereskedelmi Minisztériumának kiemelt projektjeinek listájára.

A svájci befektetők nem rendelkeztek ilyen kompetenciákkal.

Hol van Rublevka - látnivalók és érdekes tények

Erőforrásainkat használták fel hozzájuk. Ez a mi kompetenciánk. Ez ugyanaz üzletközpont chusovoy Krono csoport? Ne álljon az út mellett: "Mi befektetők vagyunk, segítsen nekünk"?

BDSM-Studio on Pushkarskaya 83, Perm – legfrissebb árai

Ez tényezők komplexusa. Közülük: a regionális kormányzat, a PKK és a kormányzó aktív pozíciója, részvétel gazdasági fórumokon. Most elkészítjük a Perm régió befektetési térképét.

Mindezek a mechanizmusok célja a befektetők vonzása.

Timelapse perm

Most mennek a kormányhoz? Itt áramlik az összes információ és jut el a befektetési ügynökség.

hány dollár bitcoin ma

És már az ő kiváltsága, hogy meghatározza, mi megy ebből az adatfolyamból a PKK-t érintő részbe. Ugyanaz a Krono csoport? Az elmúlt 20 évben ez a befektető nem vett részt zöldmezős projektekben.

a legújabb videók a bináris opciókról

Ennek eredményeként választottak egy helyet a Perm régióban. Ennek objektív okai vannak. A Krono megérti, hogy egy ilyen vállalkozás irányításához szakképzett erőforrásokra van félelmetes oscllator bináris opciókhoz, és itt vannak: a Kama régió jól fejlett, magasan képzett mérnöki bázissal rendelkezik a fa- és vegyipari komplexum részén.

Ez egy hely, ahol gazdag és híres emberek élnek. Sőt, nem mindenki tudja, mi a Rublevka és hol található. Valójában ez nem Moszkva kerület, és nem külön település.

A második körülmény az, hogy a közelben egy nagyvárosi területen képzett munkaerő él. A harmadik a régió közlekedési helyzete. A Krono termékei az oroszországi hazai piacon történő értékesítést célozzák, a Permi terület pedig az ország közepén található.

A negyedik a Metafrax vegyipar nyersanyagainak elérhetősége.

És az ötödik - a lista szerint, de biztos vagyok benne, hogy nem fontos üzletközpont chusovoy a végrehajtó hatalom aktív pozíciója, mert tudod, hogy mi Nem mintha futnánk Elhoztuk a "Krono" tulajdonosát a Perm területére, megmutattuk neki az oldalt. Ezt követően a Perm területének kormányzója által vezetett küldöttség svájci gyárukba ment és meggyőzte őket arról, hogy lehetséges és szükséges befektetni a Perm területére.

Bár meg kell érteni, hogy ennek a befektetőnek nincs túl pozitív tapasztalata az oroszországi vagy ukrajnai eszközök birtoklásáról. Ennek tudatában megérted, milyen nehéz volt neki meghoznia a döntést az oroszországi befektetésről.

Ellenőrizze foglalása feltételeit

Most még egy befektetővel dolgozik együtt, aki Oroszországban "szenvedett" a tetőn keresztül - az IKEA-val. Mikor épül meg a Mega bevásárlóközpont Permben?

A PKK csak egy éve vesz részt ebben a projektben. A Perm-adminisztrációban két munkacsoport működik - a földterületen és az infrastruktúrán. Feltételezem, hogy november közepéig meg kell állapodnunk az ütemterv végleges változatáról e két paraméter tekintetében.

videó extra bevétel

Minden üzletközpont chusovoy függ, hogy mikor osztják ki a telket. Erre minden lehetőség megvan ben, és az ilyen fejlesztési projektek gyakorlati megvalósítása körülbelül három évet vesz igénybe.

Az IKEA azt tervezi, hogy először itt árulja üzletét, ami egy évvel korábban történhet meg.

pénzügyi függetlenségi irodalom

A konkrét dátumokat és feltételeket később maga a cég fogja bejelenteni. Van precedens, amikor egy év telt el a döntés meghozatalától az IKEA kazánnyitásig. Sajnos gyakran sokat vitatkozunk, amikor a projekt megvalósításában részt kell venni.