Szép házak, lakberendezés, nyelviskola Budapesten

Tavaly sikerült házat vásárolnunk. Nem túl nagyot, egy picike kis r��������������������������gi típusú paraszt házat, de igen j áron sikerült hozzá jutni, ������s mivel tetszett is, így megvettük.

A h����������znézés

Sok házat láttunk, és persze ahány féle, annyi fajta volt. Volt ami tetszett volna, de igen csak magas áron adt��k, akadt közt����������k olyan is, aminek az ára éppen j�� lett volna, de belül olyan állapotban volt, hogy inkább nem szerettük volna megvenni.

Sok házat meg kellett ahhoz néznünk, hogy tudjuk, hogy milyet is szeretnénk igazán. ��n azt javaslom azoknak, akik esetleg házvásárlás előtt állnak, hogy mindenképpen nézzenek meg minél több féle házat, ��s csak az ut����n döntsék el, hogy milyet szeretnének.

Lehet nemet mondani, nem történik akkor sem semmi. Olyat is lehet, mint ahogy mi is tettünk, hogy másodszorra is meg akartuk nézni azt a h����������zat, amire elsőre nemet mondtunk. Miért jutottunk erre a következtetésre?

Mint említettem, sok házat megnéztünk, és sok féle állapotban. Ez, ahová visszatértünk, nem túl nagy, és az elrendezése sem a legmegfelelőbb volt, viszont árban igen.

A felújítás

Miután igen olcsó áron siker������lt hozzá jutni, így az volt a legegyszerűbb, ha ezt vásároljuk meg, ��s alak��tjuk át. Mivel nem vagyunk egyformák, így nem biztos, hogy ami a másiknak tetszeni fog, az nekem is, ����gy tudtuk, megfelel��, tökéletes ház nem lesz, hiszen nem mi alakítottuk ki, és olyanra, amilyet szeretnénk.

Külvárosi részen van, nem is akartunk volna a nagy t��megbe bemenni, éppen elég a munka miatt, amúgy nyugalomra vágyunk.

Szóval az egész ház 62m2. Nem t��l nagy igaz? Elsőre mi is ezen aggódtunk, de a fontos dolgokat néztük. Hogy mik voltak azok? A tet�� j���� állapotban van, ami igen csak fontos momentum, hiszen több millió is lehet a rendbe hozatala. A tartó falak, és a fa ablakok jó állapotban voltak, csak egy festés kellett nekik.

A tervek

Azért nem ment mindig minden karikacsapásra sajnos. Miután már annak is örültünk, hogy megvásároltuk a házat, erre az évre nagy terveink nem voltak. Amit biztosan le kellett ellen��rizni, az a f��t��s, hogy azzal télre minden rendben legyen.

Közben a felújít��s mellett, hol a páromnak, hol nekem volt munkám, dolgom, tanfolyam, b������rmi. Nekem még mindezek mellett közbejött egy nyelviskola Budapesten is. Igaz, ez most plusz idő, és energia, de k��s��bb ez is be fog térülni.

Szóval idénre nem tervez����nk semmi nagy dolgot.

A jövő

Sok elk��pzelés������nk van a jövőt illetően. Arra is gondoltunk, hogy ha az als������������������ szinten mindent rendbe hozzunk, ahogyan kital������ltuk, akkor a felső szinten akár egy tet��teret is csin����ltathatnánk. Persze ez m��g nagyon távlati terv, hiszen még az alsó szinten is van mit szétverni, illetve kicserélni, felújítani.

Mindegy, hogy mennyi munka vár még ránk, ����s mennyi mindent kell még megcsinálni, de ezt m��r magunknak csináljuk. Ez már olyan lesz, amilyet mi szeretnénk, a falak olyan színűek lesznek, amit mi lawnmower-384589_640választunk ki.

Ja, és mindezek mellett még nem is beszéltem a kertről. Majdnem 2000m2 a telek ami a házhoz tartozik, így van vele bőven munka. Szeretn����k majd konyha kertet is kialak����tani, és gy��mölcs f����kat ültetni, de mindent csak szép sorjában, hiszen ráérünk, ez már a mi házunk lesz, és itt már bármikor ültethetek.