SDK kereskedés


Mi az az árnyékprofil?

Nézze meg a legújabb négyzetes kereseti hívás átiratát. A pénzügyi-technológiai cég szerdán bejelentette, hogy egy szoftverfejlesztő csomagot SDK indít, amely lehetővé teszi a fejlesztők és az eladók számára, hogy az alkalmazáson belüli kifizetéseket elfogadják.

A Facebook - mint azt Mark Zuckerberg a Cambridge Analytica botrányt követő kongresszusi meghallgatáson elismerte - olyan emberekről is gyűjt adatokat, akik nem regisztráltak a közösségi oldalra.

Ezen adatok segítségével feltérképezi az illető szokásait, tartózkodási helyét, azt, hogy miket kedvel, milyen alkalmazásokat használ.

Day trade kereskedés alapjai - Olaj

A regisztrált felhasználókat is követi, miután azok kijelentkeztek az oldalról. Ha nem vagy Facebook felhasználó, de valaha létrehoztál Facebook fiókot, vagy megosztottál valamilyen kapcsolattartási információt valakivel, aki a Facebookot használja, megosztottál valamilyen kapcsolattartási információt valakivel, aki a telefonján a Facebookot használja, megosztottál valamilyen kapcsolattartási SDK kereskedés valakivel, aki az e-mail fiókját csatlakoztatta a Facebookhoz engedélyezte, hogy a Facebook az e-mail fiók címlistája alapján keressen szóba jöhető ismerősöketvalaki feltöltött egy fényképet Rólad és megjelölt rajta, használod a Tvittert, a Pinterestet, vagy más közösségi média oldalt, ahol bármely ismerősöd a Facebook fiókjával regisztrált.

Ha a fenti állítások közül csak egy is igaz, akkor minden bizonnyal van árnyékprofilja Rólad a Facebooknak. A Messenger, az Instagram és a Snapchat a Facebook birodalom részei, használatukkal biztosan adsz át adatokat a Facebooknak.

Tőzsdezárás – Nyugodt kereskedés után kisebb emelkedéssel zárt a BUX

Mit tehetsz? Az egyik hatásos módszer, ha egyáltalán nem használod ezeket az SDK kereskedés. Persze a fenti lista csak egy nagyon szűk válogatás a több százezer programból, amely a Facebook SDK-val készült. Ha valamiért nem tudod, vagy nem akarod nélkülözni az alkalmazások valamelyikét, akkor a lehető legkevesebb jogosultságot add meg az alkalmazásnak!

Az adatgyűjtés fékezésének egy lehetséges módja a Google fiókban a személyre szabott hirdetések kikapcsolása, illetve a Facebook beállításai között a Hirdetések szekcióban a beállítások felülvizsgálata.

A Square elindítja az alkalmazáson belüli fizetési folyamatot

A Facebook és a Google azt ígérik, hogy átláthatóbbá teszik az adatkezelési tevékenységüket és nagyobb kontrollt adnak a felhasználóknak az adataik felett. Mindezt árnyalják a sorozatos - és persze nem csak ezt a két céget érintő - adatkezelési botrányok, adatszivárgások.

SDK kereskedés

Egyesek szerint a helyzet annyira elfajult, hogy már esély sincs arra, hogy visszaszerezzük az adataink feletti ellenőrzést. Tim Berners-Lee, a world wide web atyja az átalakításban látja a megoldást.

SDK kereskedés

Az online tevékenység követése, a személyes adatokkal való kereskedés hatalmas üzlet és nem mindenki tartja magát a szabályokhoz. A Cambridge Analytica botrány megmutattahogy a különböző forrásokból begyűjtött személyes adatok megfelelő feldolgozása milyen hatalmat ad azok felhasználóinak kezébe.

SDK kereskedés

A személyre szabott, manipulációra, megtévesztésre, befolyásolásra kommunikáció gazdasági és politikai döntések, választások eredményének befolyásolására is alkalmas. Az emlékezetes botrányt bináris opciókba megszüntetett Cambridge Analytica biztosan nem az egyetlen szereplője ennek az iparágnak és ha nem lepleződik le, ma is folytatja - egyébként törvénytelen - tevékenységét.

SDK kereskedés

A vállalkozás vezetői közül többen is hitet tettek az etikai alapú adatelemzés mellett  és egy új céget alapítottak ezen elvek megvalósítására. Több ezer - a felhasználók által többnyire nem ismert vállalkozás - követi nyomon az online tevékenységet.

SDK kereskedés

Kínában az állam formál jogot az emberek adataira, Kazahsztán SDK kereskedés államilag hamisított tanúsítvány használatával nyerne betekintést akár a titkosított kommunikációba. Odafigyelés, tudatos használat, a kért jogosultságok felügyelete és ha egy alkalmazás a funkciójához képest túl sok mindenhez akar hozzáférni, akkor törlés!

Mi a különbség az API, a webszolgáltatás és a mikroszolgáltatás között?

Gondolj bele, mire kellene mondjuk egy jegyzetelő alkalmazásnak a telefonhívások kezdeményezése, vagy az SMS-ek küldése és fogadása, esetleg az egyéni azonosítók olvasásának lehetősége? A cikk megírásához segítségemre volt az sg.

SDK kereskedés

Ha SDK kereskedés az írás, oszd meg barátaiddal, kövesd a Gyerek. Info Facebook oldal át!

Enjin blokklánc fejlesztő készlet Unity-re az Ethereum testneten | Kripto Akadémia

Véleményedet, kérdéseidet megírhatod a Facebookon, vagy regisztráció t és bejelentkezés t követően itt a weboldalon. Nincs jogosultságod hozzászólás beküldésére.

Egy tegnapi sajtóközlemény értelmében az Enjin és a Unity együttműködésében készülő Blockchain SDK development kit — fejlesztő készlet hamarosan mind a 4,5 millió Unity 3D fejlesztő számára elérhetővé válik a Unity Asset Store felületén.

Kérlek jelentkezz be!