Pénzügyminisztérium bitcoin


A kriptopénzek nem számítanak sem fizetőeszköznek, sem elektronikus pénznek, sem pénzügyi eszköznek, sem pedig készpénz helyettesítő eszköznek - szögezte le a Pénzügyminisztérium a Fintechzone-nak adott írásos állásfoglalásában.

pénzügyminisztérium bitcoin munkalehetőségi stratégiák

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is. A médiapiaci helyzet azonban pénzügyminisztérium bitcoin változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire.

pénzügyminisztérium bitcoin arról, hogy mire és hogyan keresnek pénzt

Tudj meg többet Magyarországon is megkezdődött a kriptoeszközök jogi szabályozásának lehetőségeit vizsgáló munka. A bitcoin és egyéb kriptovaluták jogi, gazdasági, bűnüldözési, pénzmosási és egyéb aspektusait számba vevő és egy esetleges szabályozás kialakítását megvizsgáló munkacsoport került felállításra az MNB, a NAV, a PM és más érdekelt hatóságok bevonásával - írja a Pénzügyminisztérium.

pénzügyminisztérium bitcoin opciókat használják

A figyelmeztetéseken túl azonban a PM úgy véli, a kriptovaluták és eszközök kérdéskörének fokozódó intenzitása további lépések megtételét igénylik.