Pénzt garanciával


  • Általános pénzvisszafizetési garancia | Philips
  • Bizonyára tudod, hogy internetes vásárlás esetén a rendelésed átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheted a termékeket.

Csere és Pénz visszafizetési garancia Termékcsere A webáruházban vásárolt terméket az Ügyfél jogosult kicserélni, azonos értékben méretcserét kérni, vagy a termék árát levásárolni a továbbiakban együttesen: csere a termék pénzt garanciával számított 14 tizennégy naptári napon belül, a Szolgáltató számlát kiállító cég postacímén. Csere kizárólag a még nem használt termékek esetében lehetséges. A csere lehetőségére előírt határidő azaz a 14 nap megtartottnak tekintendő, amennyiben a határidő utolsó napján, az Ügyfél a csereigénylő lapot és a terméket postára adta, vagy azt a futárszolgálatnak átadta.

pénzt garanciával

Cseréhez szükséges: A még nem használt termék és annak minden tartozéka hiánytalanul és sértetlenül, beleértve a tájékoztató füzeteket, a cipős dobozt és az esetleges más, a csomagolásban található tartozékokat, csomagolást és az eredeti számlát. Ezek hiányában a Szolgáltató nem veszi vissza cserére a pénzt garanciával.

pénzt garanciával

Az Ügyfél, a Szolgáltatónak a termék egyidejű postai úton történő megküldésével beleértve a futárszolgálatot is igényelheti a cserét. A termék postai úton történő visszaküldésénél kérjük, ne ajánlott vagy utánvétes formában adják fel a csomagot, mert tapasztalataink szerint az ajánlott küldeményeknél csak a szelvényt kézbesítik a csomagot nem és nem áll módunkban a postára menni a csomagért.

A sima küldemény feladásáról is kapnak visszaigazolást a postán. A csere postai úton vagy futárszolgálattal a Szolgáltató részére történő visszaküldésének költségeit az Ügyfél köteles viselni.

A cseretermék Ügyfél részére történő kiszállítása azonban ingyenes az Ügyfél részére.

pénzt garanciával

A csere menete: Kérjük, a terméket eredeti állapotában juttassa el postacímünkre a számlájával ha több tétel szerepel rajta, akkor egy másolattal és a kitöltött csereigénylő lappal egy szállítási dobozba csomagolva. Ne a cipő dobozát ragassza le, hanem dobozostól helyezze egy kartonba, mert a cipősdoboz is a termék eredeti állapotának számít.

A cipősdoboz a termék elválaszthatatlan része és ebből kifolyólag nem használható postai csomagolóanyagként.

Pénz-visszafizetési garancia — mikor igen, hogyan ne? Nagyon sok weboldalon találunk különféle pecséteket, amelyekben a pénzvisszafizetést garantálja az eladó. Ezek a pénz visszafizetési garanciák sok esetben jók, növelik a vásárlás biztonságát, fontos üzenetet képviselnek, de van egy módja, ahogy SOHA ne csináld, mert úgy jársz, mint aki fosból próbált ostort fonni. Mik az előírások, aminek mindenképp eleget kell tenni?

A cipősdoboz sérülése esetén a Urban Skate Wear Kft. Válassza ki a cserébe kívánt terméket, adja meg elérhetőségeinken a megrendelése azonosítóját vagy a megrendelő adatait, továbbá a kívánt termék nevét- színét és méretét, hogy félre tudjuk rakni, amíg beérkezik a cserélni kívánt termék.

Új rendelést ne adjon le az oldalon. A cserét csak az oldalon megjelenített méretekre tudjuk biztosítani, mivel azok vannak raktárkészleten.

pénzt garanciával

Ha más termékre kérné a cserét, az éppen aktuális árak a mérvadóak. Amint beérkezett a termék, és meggyőződtünk annak eredeti állapotáról, küldjük a cserébe kívánt terméket ingyenes házhoz szállítással a rendelési címre. Felhívjuk figyelmét, hogy csak eredeti állapotában lévő terméket pénzt garanciával módunkban cserélni, használt, koszos és utca viseletben hordott terméket nem tudunk cserélni.

Csere igénylése esetén, amennyiben az Ügyfél azonos terméket igényel, de más méretben, az igényelt méretet a csereigénylő lapon kérjük megjelölni, ám a méret megjelölése pénzt garanciával kérjük, ellenőrizze webáruházunkban a kért méret elérhetőségét. Amennyiben más terméket igényel, úgy kérjük a csereigénylő lapon a termék cikkszámát, nevét megtalálható a webáruházban a termék adatlapján és az igényelt méretet megjelölni.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Abban az esetben, amennyiben az igényelt cseretermék vételára magasabb, mint a cserélni kívánt termék vételára, úgy a különbözet megfizetésének módja utánvéttel készpénzben lehetséges.

Csere Igénylése esetén kérjük, mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a feladás előtt, pénzt garanciával a csere visszaérkezéséig félre tudjuk tenni a kért terméket! Abban a nem várt esetben, amennyiben a cseretermék szállítását a Szolgáltató nem tudja biztosítani pl. A Szolgáltató értesítése alapján az Ügyfél jogosult más csereterméket választani.

Személyes cserére sajnos nincs lehetőség, mivel nem üzletben történt a vásárlás.

A kosár jelenleg üres

A visszaküldéshez javasoljuk, hogy az általunk is szerződött GLS futárszolgálatot használják, mivel ez a legmegbízhatóbb és leggyorsabb módja, hogy visszaérkezzenek a küldemények. A GLS futárszolgálat elérhetőségeiről és a csomagok feladásával kapcsolatban itt tájékozódhat: gls-group.

pénzt garanciával

A Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén a a terméknek- b több termék szolgálatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi- átvételének napjától számított 14 tizennégy naptári napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállni.

A Fogyasztó a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is jogosult gyakorolni az elállás jogát.

A Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza. Az elállási jog menete: Ha a Fogyasztó elállási jogával kíván élni, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a Szolgáltató részére postai úton vagy elektronikus levélben.

pénzt garanciával

Amennyiben a Fogyasztó az elállási jog gyakorlására nem a Szolgáltató által közzétett mintát használja fel, a nyilatkozat egyértelmű, ha az tartalmazza az elállási nyilatkozaton túlmenően legalább a Fogyasztó nevét- a szállítási címet és a rendelésszámot. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az ÁSZF-ben meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

Igen, a garancia ideje általában 1 év, de van olyan webshop, ami 2 évet is ad. GearBesten ez pl.

Az elállást határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 tizennégy naptári napon belül akár a Postai úton történő megküldés esetén a postára adás dátumát, elektronikus levélben történő megküldés esetén az elektronikus levél megküldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt termék ke et a Szolgáltató számlát kiállító üzletébe vagy az ÁSZF-ben feltüntetett címre indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 tizennégy naptári napon belül postai úton NE ajánlott küldeményként megküldeni.

Hosszú ideig teszteljük és finomítgatjuk őket, mielőtt helyet kapnak a PomPom webáruház polcain. Amennyiben kipróbálás után mégis vissza szeretnéd küldeni valamelyik termékünket; esetleg nem a bőrtípusodnak megfelelő PomPomot választottál vagy utólag derült ki, hogy valamelyik összetevőjére allergiás vagy, akkor add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni. Fontos, hogy a csomagba rakj bele egy levelet, amiben leírod,  mi a panaszod a termékkel,  ill.

A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi. A termék ek Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék ek visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Fontos információk

Ha a Pénzt garanciával eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 tizennégy naptári napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által pénzt garanciával vételárat. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta kétséget opciós kereskedési platform, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során a Szolgáltató a Pénzt garanciával által megadott bankszámlaszámra átutalja a teljes vételárat a szállítási költség nélkül.

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A cipős doboz a termék elválaszthatatlan része és ebből kifolyólag nem használható postai csomagolóanyagként, a cipős doboz sérülése esetén 3.