Opciók erődök. A hotel neve tartalmazza a következőt


Az opciók fülre kattintva opciók erődök első ablakon lehet módosítani a bemutatkozó szöveget. A bemutatkozó szöveg meg kell feleljen a szabályzat kommunikációra vonatkozó opciók erődök. Városoknak, szövetségeknek és erődöknek is van profiljuk.

Bourguignon-erőd Szállás

Mindegyik opciók erődök használhatóak a BB Kódok, melyekről külön olvashatsz: itt. Profilokon is van lehetőség használni a hangulatjeleket.

opciók erődök

A hangulatjelek kódjait a chat szócikkben találod. Játékos profil A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1. A játékos neve.

  1. A katharok földjén, Európa óriási középkori erődvárosában jártunk Juhász Péter
  2. Спросила Николь.
  3. "Неужели я опоздала.

A név után található célkeresztre kattintva odaugorhatsz a játékos jelenlegi pozíciójához a térképen. A játékos városa. A városnévre kattintva megjelenik a város profilja, illetve a név után található célkeresztre kattintva odaugorhatsz a városhoz a térképen. A játékos adatai: - Státusz: itt látszik a játékos állapota, van-e rajta körözés, esetleg ki van-e zárva.

Ide kattintva megnyithatók a játékos eredményei. Rákattintva megnyílik a szövetség adatlapja.

A katharok földjén, Európa óriási középkori erődvárosában jártunk

A játékos bemutatkozása: A játékos rövid bemutatkozása olvasható itt. Eredmények doboz: Négy, a játékos által választott eredmény látható itt. Az eredménytől kapott jelentésben, a kép jobb felső sarkán található négyzetbe kattintva, vagy az eredmények menüpont alatt tehetőek ki opciók erődök profilra elért eredmények.

Kaszt-címer:Ide húzva az egeret megjelenik a játékos karakterosztálya. Mesterség-ikon: Ide húzva az egered megjelenik a játékos mestersége.

Te és klánod összegyűjteni fogjátok a nyersanyagokat ezen hatalmas vár felépítéséhez, hogy segítségével szétzúzzátok ellenségeiteket. Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezen gyors áttekintést amelyben a legfontosabb tudnivalókat szeretnénk átadni. Bővebben az erődről a wiki oldalunkon lehet olvasni. Az erőd az HU54 világ megnyitásával kerül bevezetésre. Az előzetes regisztrációk az HU54 világon már nyitva vannak, tehát várunk rád a csatatéren.

Aktuális felszerelések: A játékos jelenleg viselt felszerelései láthatóak itt. Egy ruhadarabra húzva az egeret annak részletesebb leírása jelenik meg.

Opciók: Ezekre az ikonokra kattintva különböző cselekvések hajthatóak végre a játékossal. Ikon Ezzel baráti felkérést küldhetsz a játékosnak. Ez egy felugró ablakot hoz elő, ahol egy rövid leírás megadása után jelentheted a játékos sértő profilját. A chaten illetve telegramban történő sértéseket nem itt kell jelenteni. Ide kattintva meghívhatod a játékost városodbafeltéve ha arra jogosult vagy.

Ez előhoz egy üres telegramot a játékosnak címezve. Ide kattintva hívhatod ki párbajra a játékost. Itt tudsz fejpénzt kitűzni a játékosra. Város profil Egy város nevére kattintva megjeleníthető annak profilja. A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1.

opciók erődök

A város neve: Itt a város nevét láthatod. Lakók száma: Itt a város lakóinak számát láthatod. Építési pontok: Itt a város építési pontjainak számát láthatod.

opciók erődök

Fontos, hogy nem a várospontszámot, amely a tagpontszámból, az erődpontszámból és a építési pontokból adódik össze. Város nézet: Itt láthatók a város épületei. Rájuk kattintva a kiválasztott épület előnézete jelenik meg. Adatsáv: Csak akkor jelenik meg, ha a város profil bal oldalán a gombra kattintasz.

opciók erődök

Ugyanezzel lehet elrejteni az adatsávot. Itt a várostagok láthatják a város vagyonát és a saját illetve tagerődök számát. Idegenek számára csak az adatlap bezárása gomb illetve az alábbi pontok láthatóak: Profilkép: A város címere. A tisztviselők tölthetik fel a városházán. Város-leírás: A város rövid leírása, melyet a tisztviselők módosíthatnak a városházán. Városfórum: Ezzel a gombbal a városfórumot nyithatod meg.

Erődprofil Az erődprofil sokban hasonlít egy városéhoz, ahogy ezen a képen is látszik: A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1. Az erőd neve: Itt az erőd nevét láthatod.

Címkék: India Fél éves utam indiai része immáron véget ért, sőt, igazság szerint már Nepálon is túl vagyok — eléggé el vagyok havazva a bloggal, tudom, de nagyobbnál nagyobb élményekben volt részem az utóbbi időben isúgyhogy igyekeztem nem a laptop előtt ülni. Kambodzsában viszont lelassítottam a tempót — na nem mintha ne lenne mit csinálni ebben az indokínai országban, de így, több, mint négy hónap után, az út vége felé közeledve kellett egy kis pihenés. Na de térjünk vissza Indiára! Az ország látnivalói közül számomra kiemelkednek a mindenfelé megtalálható, grandiózus, több száz éves erődök, melyekből az alábbiakban bemutatok hat egészen lenyűgözőt! Mielőtt a lényegre térnék, szeretném megjegyezni, hogy India a negatív sztereotípiák ellenére opciók erődök egészen lenyűgöző tud lenni — és nem csak a címben is említett történelmi látnivalók miatt.

Erődpontszám: Az építőváros és az erőd építési pontjainak összege. Tagvárosok száma: Az erőd tagvárosainak száma, beleértve az alapítóvárost is. Kezelőfelület: Az épületekre kattintva megnyithatod azokat.

2019 március - Az erőd

Profilkép: Az alapítóváros fekete kalaposai állíthatják be, feltéve ha meg van építve a zászló. Erőd leírása: Az alapítóváros fekete kalaposai módosíthatják a főhadiszálláson. Adatsor: A piros zászló az erőd méretét mutatja meg. A sor végén található erődpénztár és raktárterheltség csak az erőd tagvárosainak lakói számára jelenik meg.

Az erőd profilját ezzel a gombbal lehet elrejteni, ekkor csak az épületek fognak látszódni. Szövetség profil A szövetségeknek is lehetőségük van egy kis profil összedobására. Itt látható a tagvárosok listája a tagok számával és a várospontokkal kiegészülve.

A szövetség rövid leírása, melyet a szövetség alapítóvárosának fekete kalaposai módosíthatnak csak. A szövetség erődjeinek listája, melyek méret szerint vannak csoportosítva. Egy kis statisztika a szövetség kasztok szerinti összetételéről tagok száma, átlagszint, harcon való részvétel, legtöbb harcon részt vett, legtöbb sebzés egy harcon, legtöbb adott KO egy harcon, legtöbb nyert harc.

És végül egy térkép a következő adatokkal: A jelenlegi pozíciód.