Oku opció


Válassza a [Kapcsolat beállításai] lehetőséget.

A Time Machine Ready funkció segítségével felveheti a jelenleg nézett műsort, vagy amelyiket nézni szeretné.

Válassza a [Létrehozás varázslóval] lehetőséget. Ha a fényképezőgépen több kommunikációs és funkcióbeállítás van regisztrálva, a [Létrehozás listából] opció kiválasztásával a tárolt beállítások kombinálásával új kapcsolati beállításokat adhat hozzá.

Előkészítés

Emellett a kártyára mentett kapcsolati beállítások oku opció is hozzáadhat új kapcsolati beállításokat. A beállítások ilyen módon történő konfigurálásához válassza a [Beállítások betöltése kártyáról] lehetőséget. Válasszon ki egy beállítási módot.

oku opció

Válasszon egy lehetőséget, majd válassza az [OK] elemet a következő képernyő megnyitásához. A kapcsolati beállítások konfigurálásához és a hálózathoz való csatlakozáshoz válassza a [Konfigurálás online] lehetőséget.

Ha csak az [FTP-átvit. Válasszon ki egy kommunikációs funkciót. A [Konfigurálás online] lehetőség kiválasztása esetén elérhető opciók A [Konfigurálás offline] lehetőség kiválasztása esetén elérhető opciók Az Előkészítés című részben leírtaknak megfelelően válasszon ki egy kommunikációs funkciót.

  • Canon: Felhasználói kézikönyv: EOS-1D X Mark III: Alapvető kommunikációs beállítások
  • Двое октопауков, находившихся справа, держали шестиугольную упаковку, которая была выше их роста.
  • Kisegítő lehetőségek | Hungary | Common Purpose

Válasszon a lehetőségek közül. A megjelenített opciók köre hogyan lehet kezelni a bináris opciókat [Válasszon kommunikációs funkciót] beállítástól függően eltérő lehet.

Válassza az [OK] lehetőséget. Válassza az oku opció beállítások] lehetőséget. Ha a fényképezőgépen már vannak tárolt kommunikációs beállítások, a [Kiválasztás listából] opció kiválasztásával alkalmazhatja a tárolt beállításokat.

A [Konfigurálás online] lehetőség kiválasztása esetén elérhető opciók Ha a 9. Válasszon egy opciót, majd válassza az [OK] lehetőséget. Az eszközök közvetlen csatlakoztatásával kapcsolatos részletekért lásd: Csatlakoztatás a fényképezőgép hozzáférési pont üzemmódjában.

A [Konfigurálás offline] lehetőség kiválasztása esetén elérhető opciók Ha a 9.

Részvényvásárlás opció kiírással

Oku opció hozzáférési ponton keresztül létrehozott Wi-Fi-kapcsolatra vonatkozó részletekért lásd: Csatlakoztatás infrastruktúra módban. Az eszközök közvetlen Wi-Fi-csatlakoztatásával kapcsolatos részletekért lásd: Csatlakoztatás a fényképezőgép hozzáférési pont üzemmódjában. Ha nem biztos abban, hogy a hozzáférési pont támogatja-e a WPS-t, tekintse meg a hozzáférési ponthoz mellékelt használati útmutatót vagy egyéb dokumentációt.

Ha a WPS támogatott Az alább látható két csatlakozási mód érhető el.

Információ

Emiatt a hozzáférési pont által használt titkosítást az alábbi lehetőségek egyikére kell állítani, ha manuálisan kíván csatlakozni az észlelt hálózatokhoz.

Kapcsolja ki a rejtőzködő funkciókat. A beállítás részleteivel kapcsolatban forduljon a hálózati rendszergazdához.

oku opció

Megjegyzés Ha a csatlakoztatáshoz használt hálózatokon MAC-címszűrés van használatban, adja hozzá a fényképezőgép MAC-címét a hozzáférési ponthoz. Ez a csatlakozási mód a WPS-funkcióval kompatibilis hozzáférési pontokhoz használható.

Nyomógombos csatlakozási módban NYGCS mód a fényképezőgép és a hozzáférési pont egyszerűen csatlakoztatható a hozzáférési pont WPS gombjának megnyomásával.

Megnehezítheti a csatlakozást, ha a közelben több aktív hozzáférési pont is van.

A Kapcsolat varázsló megjelenítése

A művelet megkezdése előtt keresse meg a WPS gombot a hozzáférési ponton. A kapcsolat létrehozásához körülbelül egy percre van szükség. Válassza a [Csatlakozás WPS-szel] lehetőséget. Csatlakozzon a hozzáférési ponthoz. Nyomja meg a hozzáférési pont WPS gombját.

  1. Munkát adni internetes kereset
  2. Mi az opciómechanizmus lényege
  3. Выходит, ты не видала ее с тех пор, как я оказалась за стенами - Нет .
  4. Спросил Орел.
  5. Gyors kereset az interneten beruházások nélkül
  6. Теперь это ни к чему.

A gomb helyével és nyomva tartási idejével kapcsolatos információkért tekintse meg a hozzáférési pont használati útmutatóját. A hozzáférési ponttal való kapcsolat létesítéséhez válassza az [OK] lehetőséget.

Николь улыбнулась. - Элли, ты очень умная женщина, - проговорила. - И я согласна с тем, что в твоих словах есть доля правды. Но ты полностью игнорируешь два главных элемента, определяющих мое решение. По причинам, которых ни ты и никто другой не может понять, мне важно самой выбрать время смерти.

Amikor a fényképezőgép és a hozzáférési pont csatlakoztatása megtörtént, az alábbi képernyő jelenik meg. Lépjen a következő részre: Az IP-cím beállítása.

Csatlakoztatás WPS használatával PIN mód Az ebben a fejezetben olvasható utasításokat az A hozzáférési pont típusának ellenőrzése fejezetben leírt lépések után kell végrehajtani. PIN-kódot használó csatlakozási módban PIN mód a kapcsolat létrehozásához a fényképezőgépen jelzett 8 számjegyű azonosítószámot kell megadni a hozzáférési ponton. Ezzel a közös azonosítószámmal még több aktív hozzáférési pont esetén is viszonylag megbízhatóan létrehozható a Wi-Fi-kapcsolat.

A hozzáférési ponton adja meg a fényképezőgép képernyőjén megjelenő 8 számjegyű PIN-kódot.

Наи улыбнулась, чмокнула его в щеку, а потом заявила, что она с мальчишками выйдет к завтраку через "Он такой молодой и открытый, - подумала Наи глядя ему в спину. - Мне нравится его общество.

A PIN-kód hozzáférési ponton történő megadásával kapcsolatos útmutatásért tekintse meg a hozzáférési pont kezelési kézikönyvét. Kézi csatlakoztatás az észlelt hálózatokhoz Az ebben a fejezetben olvasható utasításokat az A hozzáférési pont típusának ellenőrzése fejezetben leírt lépések után kell végrehajtani.

oku opció

A hozzáférési pont kiválasztása.