Okey opció. Mi az a hangalapú keresés


OK a Okey opció alkalmazás kezelőfelülete az Android rendszeren Hangindító androidos alkalmazások Az "Okay Google" alkalmazás egyéb funkciói közé tartozik az szoros együttműködés az Android operációs rendszerrel. Bármely program megnyitásához az okey google segítségével használja az "open alkalmazás neve " parancsot, kezdje el a zene lejátszását a lejátszóban - kérésre "listen Parancsok segítségével megnyithatja a legnépszerűbb alkalmazásokat a mobileszközén például a "zseblámpa bekapcsolása" parancs megnyitja a megfelelő modult.

Nagyon sok lehetőség kínálkozik az OK Google használatára, minden azon múlik, hogy kívánja-e használni az OK Google alkalmazásban rejlő lehetőségeket az Androiddal együtt. A hangalapú keresési technológia meglehetősen fiatal, és a Google nemrégiben vezette be. De a kiegészítő alkalmazás hasznossága már az Android tesztelésének első perceitől érezhető. Létezésének rövid időtartamára lenyűgöző számú oroszul felismerhető hangparancsot fejlesztettek ki a Google szolgáltatás számára.

Számuk havonta növekszik. Ha csatlakozik az internethez, és hosszú ideje nincs ideje lekérdezéseket keresőmotorba szöveges formában bevinni, emlékeztetőket állítani vagy jegyzeteket írni - az Okey Google Android-alkalmazás egyszerűsíti az életét. Az OK Google engedélyezése, majd az alkalmazás beállítása a telefonján egyáltalán nem nehéz. Hang Google gyorsan reagál a mobil eszköz felhasználójának parancsára, és azonnal.

Ez egy másik ok az OK Google letöltésére androidos telefonjára vagy számítógépére. Válaszok az olvasók kérdéseire Kérjük, tegyen fel minden kérdést az O "kay szolgáltatás, a Google és általában a hangalapú keresés használatával kapcsolatban a webhely oldalsávján található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Van egy Philips Xenium V készülékem. Eleinte az OK Google alkalmazás működött. Mondom okey opció a parancsot - és semmi. A hangalapú keresés csak akkor működik, ha a mikrofonra kattint. Hogyan állítsuk be az OK Google to hang Keresés megfelelően működött? OS verzió - Android 4. Az elsődleges nyelv az angol USAa másodlagos az orosz. Hogyan állíthatjuk be az ok Google-t Android-on, fentebb írtuk a szövegben. Ha minden más nem sikerül, próbálkozzon a következő lépésekkel: Letöltés legújabb verzió alkalmazások Oké, a Google letöltése a legegyszerűbb a Google Playről.

Hozzászólások Hagyományos török társasjáték Oké bár gyökerei származnak Kínábana második cím a Rummikub, nagyon népszerű a világ körül. Nyerni felek a két-négy ember megköveteli, hogy az ilyen tulajdonságok, hogy a stratégiai gondolkodás, türelem, egy kis szerencse. A játék használ egy különleges készlet, színes, számozott lapok, dobozok, ahol a résztvevők kiállítás rendelkezésre áll a kezében elemek. Újdonság Okey Plus képes biztosítani a szükséges, továbbá biztosítani minden játékos ellenfelek online, az, igazi felhasználók, próbálja legyőzni.

Vagy frissítse az alkalmazás aktuális verzióját. Futtassa az alkalmazást. Rögzítse okey opció hangfelismerési mintát mikrofonnal. OK, a Google nem működik. Ha megnyomja a mikrofont, akkor működik, de megnyomása nélkül nem reagál a hangra.

A beállításokban mindent tartalmaz és konfigurál. Meizu telefon m3 max. Android 6. Mondja meg, mit tegyek, hogyan engedélyezhetem az OK Google szolgáltatást? Telepítse a Google kereső alkalmazást Kapcsolja be az opciót a telefon beállításai között Google előzmények hang. A hangalapú keresés elsődleges nyelvének angolnak kell lennie. Hogyan lehet bekapcsolni a rendben lévő Google-t készenléti módból?

Milyen okey opció indíthatók? Valóban nem lehet benne hangasszisztens ok google alvásból.

hogyan lehet most igazán pénzt keresni

Ezt könnyen meg lehet magyarázni azzal, hogy különben a telefon a legfrissebb kereskedési platformok lemerül.

Az Android beállításaiban növelheti az alvó üzemmódra váltás intervallumát. Ehhez lépjen a Beállítások - Kijelző - Alvó mód menübe, és adja meg a kívánt intervallumot. Ez megnöveli a Google Segéd nyitási intervallumát. Van egy Stay Alive alkalmazás is! Tartsa ébren a képernyőt, amely letiltja a hibernálást. A Samsung Galaxy alkalmazásban Oké, a Google szalag formájában volt a kezdőképernyőn.

Akaratlanul is töröltem. Most a hangalapú keresés csak ikonként működik, mikrofonnal. Meg tudnád mondani, hogyan adhatom vissza a keresési hírcsatornát, és engedélyezhetem az ok igaz ez egy lehetőség Visszatérés a Google keresési modulhoz a kezdőképernyő a menüből válassza a Megjelenítés okey opció Widgetek - Google Keresés lehetőséget.

Ha egyéni Launcher shell van telepítve, az OK Google engedélyezésének módja eltérhet, de az elv ugyanaz. Sok felhasználó tisztában van az "Ok Google" nevű szolgáltatás létezésével. Leegyszerűsítve: ez egy hangalapú keresés vagy a keresőmotor olyan része, amely lehetővé teszi a parancsok beszédes megadását, ahelyett, hogy kézzel írja be őket a billentyűzetre.

Vegyük fontolóra a vele való munka árnyalatait.

Mely Google szolgáltatásokat le kell tiltani az androidon

Hogyan lehet bekapcsolni Minden az adott platformtól függ. A hangalapú keresés menüben az "Minden alkalmazásból" felirat mellett állítsa a kapcsolót "Be" helyzetbe. Ezt követően bármelyik alkalmazásban a felhasználó kimondhatja az "Oké Google" szót, és ezzel elindíthatja ezt a szolgáltatást. Számítógépen a hangkeresés a böngészőben működik Google Chrome.

Miután kinyitotta, a következőket kell tennie: Kattintson a beállítások ikonra három vízszintes csík vagy a gombra a további funkciókhoz nagy ellipszisés válassza a legördülő listában a "Beállítások" elemet. A "Keresés" szakaszban állítsa be a Google-t alapértelmezett keresőmotorként. Be kell jelölnie ezt a négyzetet. Ezt követően meg kell nyitnia egy új lapot.

Látni fogjuk, hogy a keresősáv azonnal megjelent, szokatlan ikonnal a jobb sarokban. Most ugyanúgy elegendő, mondja ki a mikrofonba az "Ok Google" szót, és kezdje el beírni a megfelelő parancsokat. Egyeseket az is érdekel, hogyan lehet okey opció hangalapú keresést működtetni okey opció iOS rendszeren. Tehát az Apple termékek felhasználóinak ezeket az egyszerű lépéseket kell követniük: Menj Alkalmazásbolt és keresse meg a Google alkalmazást. Töltse le és telepítse.

Nyisd ki telepített alkalmazás Google. Kattintson a fényképére a bal felső sarokban. Itt megnyílik a beállítás.

Account Options

Hogyan kell használni Tehát már tudjuk, hogyan lehet engedélyezni a hangalapú keresést. A fentiekből okey opció kicsit meg lehetett érteni, hogyan működik ez a szolgáltatás. Főleg a Google alkalmazásban a számítógépen található Google Chrome böngészőben működik - menjen be és kezdjen beszélni.

Ezenkívül, ha csak a google. Kattintson rá, és elkezdheti beírni a keresőszavakat. Tovább android-eszközök és az iOS, amint az a fentiekből is érthető, a hangbemenet nemcsak a Google alkalmazásból vagy egy keresőmotorból érhető el, hanem bármely más alkalmazásból is. Ha az OK Google be van kapcsolva, mondja ki okey opció a kifejezést. Ezután vezérelheti készülékének egyes funkcióit.

Például felvehet egy eseményt a naptárába. Ehhez valami olyasmit kell mondania, hogy "Találkozzunk Vaszilyvel a Patszajev utcában vasárnap kor".

2do padrón: cuánto tiempo dura la clave de cobró/bono familiar universal

Ezt követően a "Találkozás Vaszilyvel a Pacsevajon" esemény bekerül a Google Naptárba, és nem sokkal előtt a készülék erről értesíti tulajdonosát. Ha többet szeretne megtudni az Ok Google működéséről, olvassa el teljes lista és hogyan kezelik őket a hivatalos weboldalon google támogatás itt van egy link.

A legtöbb felhasználó mobiltelefonok akiknek dolgoznak operációs rendszer Android, tudjon meg egy ilyen alkalmazásról google mint az OK Google. Nem fogok beszélni a megnyíló funkcionalitásról és lehetőségekről, mert mindenki már tökéletesen ismeri őket. Jobb, ha elmondom, hogyan engedélyezhetem a hangos keresést a Google Chrome böngészőben. Vagyis információkat kereshet számítógépen, mikrofont használva - minden ugyanaz Android alkalmazás csak PC-n.

Felállítása Először meg kell nyitnia a korábban említettet. Ezután lépjen a menüjébe, és keresse meg a Okey opció. Megnyílik egy új fül a beállításokkal. Szükségünk van a " Keresés". Először is válasszuk az alapértelmezett keresőmotort okey opció természetesen a Google-t választjuk, mert sem a Yandex, sem a mail. A négyzet bejelölésével automatikusan engedélyezi ezt a funkciót.

Vélemények

Most ugyanazokhoz a hangalapú keresési lehetőségekhez férhet hozzá, mint a telefonok alkalmazásában. Ha okey opció oknál fogva az "OK Google" nem működik az Ön számára - frissítse a google böngésző Chrome vagy ellenőrizze a mikrofon beállításait. Ha nincs idő lekérdezés beírására a keresőmotorba és az eredmények keresgélésére, ez a szolgáltatás nélkülözhetetlenné válik.

Szüksége van a legközelebbi ATM-re vagy buszmegállóra? Nemcsak a program telepítéséről, hanem arról is, hogyan kell használni a szolgáltatást alkalmazás indítása nélkül.

Platform a népszerű kártyajáték

Mire van szükségünk Google kereső3. Indítsa el. Kattintson a menü ikonra, és válassza a "Beállítások" lehetőséget. Lépjen a "Hangalapú keresés" lehetőségre. A "Nyelvek" opcióban válassza ki a fő angol nyelvet hosszú érintéssel és további orosz nyelvvel rövid érintéssel.

Angol nyelvre van szükség ahhoz, hogy a keresés bármely képernyőn működjön. A Hangalapú keresésben engedélyezheti vagy letilthatja az eredmények hangját és a Bluetooth fejhallgató támogatását is.

Műszaki adatok

Lépjen az "Ok Google" felismerése "oldalra. Opciók aktiválása: "A Google alkalmazásból"; Msgstr "Minden alkalmazásból". Az "OK Google" elindítása bármilyen alkalmazásból származik. Most már csak annyit kell tennie, hogy jobbra csúsztat az asztalon, és a Google Asszisztens lesz. A Google Start lehetővé teszi, hogy bármilyen képernyőn elindítsa a hangalapú keresést további widgetek és alkalmazások megnyitása nélkül. Elég azt mondani: "Ok, Google", és utána azonnal be kell állítani a keresési kifejezést.

A mikrofon ikonra kattintva megismételheti vagy megváltoztathatja a kérést. Okey opció "OK Google" beállítása okey opció és laptopon Ha egy laptopon a mikrofon szinte mindig beépített, akkor a számítógéphez meg kell vásárolnia és csatlakoztatnia.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Android cep telefonlarınızla Yüzbinlerce Kullanıcısı olan Oyunzade. İster Facebook hesabınızla İster Oyunzade.

Hangalapú kereséshez szükséges. Indítsa el a Chrome-ot, és lépjen a beállításokhoz.

helyi bitcoin hogyan kell használni

A "Keresés" elemben jelölje be a "Hangalapú keresés bekapcsolása az OK Google paranccsal" jelölőnégyzetet. Nyissa meg a Google keresőmotor oldalát.

Ez a parancs lehetővé teszi, hogy több folyamatot az okostelefonon, így vele meg tudja nyitni a programot, írhatunk és küldhetünk SMS, keresni a szükséges információt az interneten, egy GPS-rendszer, és még sok egyéb. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy kikapcsolja az Ok Google szolgáltatást, ha nem érdekli. A Google hangparancsának kikapcsolásához először nyissa meg a Google Asszisztens programot. A különböző eszközökön ez a program különböző módon nyílik meg.

Kattintson az ikonra, és engedélyezze a mikrofon használatát. Kattintson ismét az ikonra, és állítsa be a keresést hanggal. Az eredmény egy új lapon nyílik meg. A legfontosabb kérésekre adott válaszokat hanggal másoljuk. Ehhez használja a "Mindig használja" parancsot a program kiválasztásakor.

A régi kezelőfelületre bármikor átválthat, ha megnyitja a Google Start alkalmazásmenüt és kiválasztja a "natív" indítót.

Tetszett a cikk?

pénzkezelés bináris opciók