Munkalehetőségi stratégiák


Erasmus — Diákhitel népszerűsítése beiratkozási napokon, nyílt napokon, regisztrációs napokon, osztályfőnöki órákon, szülői értekezleteken Diákhitel részvétel támogatása; intézményi kapcsolattartók munkájának támogatása pl.

munkalehetőségi stratégiák

Jelentkezés helye: elektronikus úton a markamenedzser diakhitel. Pályázatok értékelése: A pályázatokat első körben a Communication Concept Kft.

munkalehetőségi stratégiák

A nyertes pályázatok a Diákhitel Központ Zrt. Nyertes pályázók értesítése, szerződéskötés: A nyertes pályázókat a Diákhitel Központ Zrt.

munkalehetőségi stratégiák

A szerződéseket a nyertes ajánlattevőkkel a Communication Concept Munkalehetőségi stratégiák. Adatvédelem: A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa a pályázati anyagában megadott személyes adatait, többek a bemutatkozó videó kép- és a hanganyagát a Diákhitel Központ Zrt.

munkalehetőségi stratégiák

Ezen körben a Diákhitel Központ Zrt. A pályázó, mint a személyes adatok kezelésével érintett személy adatkezeléssel kapcsolatos jogaira, jogorvoslati lehetőségeire az Infotv.

munkalehetőségi stratégiák

A pályázó jogosult az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatát bármikor írásban visszavonni, azonban ez egyúttal a pályázat visszavonását is eredményezi.