Localbitcoins pénztárca


A LocalBitcoins peer-to-peer kriptopénz váltó folytatja az illegális tranzakciók elleni localbitcoins pénztárca. Az anonim bitcoin-cserék egykori csomópontja, nemrég két blokklánc-követő eszközt is beszerzett az Elliptic elemző társaságtól.

hullámzás kerül

A LocalBitcoins kedden jelentette be, hogy mostantól az Elliptic Navigator kockázatelemző eszközét és Lens pénztárca átvilágító eszközét is használja a tiltott kriptotranzakciók kiszűrésére. Blokklánc-elemző cégek korábban azt állították, hogy a főleg lakossági ügyletekre szakosodott váltón folyik át Finnország illegális célra használt kriptójának nagy része.

mit kell tennie, hogy otthon kereshessen

A helsinki székhelyű platform folytatja tehát az Európai Unió AMLD5 szerinti pénzmosás elleni anti-money laundering, röviden AML törvény bevezetését, az új, szigorú finn rendeletek mellett, melyek jelentős nyomást helyeznek a régió kriptovállalkozásaira. A közelgő finn rendeletek bevezetésére való felkészüléskor a LocalBitcoins megszüntette a készpénz-kripto kereskedelmet és kötelezővé tette a személyazonosság igazolását is.

Ezenkívül megtiltották az iráni felhasználóknak a bitcoin kereskedést, vélhetően az Egyesült Államok szankciói miatt.

opciók derivatívák piaca mi ez