Legdrágább lehetőségek


legjobb mutatók az opciókhoz

Megosztom A gazdasági krízisek nemigen rengetik meg az olyan árverések közönségét, mint amilyet októberben Las Vegasban is tartanak. Kalapács alá kerül ugyanis a világ legdrágább pénzérméje, mely a Flowing Hair nevet viseli.

pénzkeresetek cseréjével kereshet

Az ben vert, ezüstből készült apró utoljára ban cserélt gazdát, akkor 10 millió dollárt, átszámítva körülbelül 3 milliárd 45 millió forintot adtak érte. A becslések ezúttal sem szerényebbek, legalább ekkora leütési árra számítanak a hozzáértők.

De mitől ér ennyit ez az apró?

a papok ma pénzt keresnek

Ugyan ez nem bizonyított minden kétséget kizáróan, de ezt az ezüstdollárt tartják az elsőnek, melyet az Egyesült Államok pénzverdéjében készítettek Philadelphiában. A dokumentumok szerint az biztos, hogy októberében verték a pénzt, és az darab egyazon napon vert ezüstdollár közül már csak maradt fenn — ez pedig az egyik.

60 mp stratégia a bináris opciókról

Az elsőséget emellett még az is alátámasztja, hogy rendkívül tiszta ezüstből készült a pénz: a 0-tól ig terjedő skálán os értéket kapott az apró. Legdrágább lehetőségek, hogy az új tulajdonos olyan kincsként kezeli majd, mint ahogy én tettem.