Kötőjel tanfolyam


Facebook Twitter Sokat írtunk már arról milyen az ideális url.

bináris opciók top 50 csak a bináris opciókról

Most a Google is elmondta a véleményét. John Mueller a Google szóvivője beszélt arról szokásos Hangoutján, hogy miképpen kezeli a Google az aláhúzásokat és a kötőjeleket az url-ben.

A hosszú összetett szavakat bizonyos esetekben célszerű kötőjellel tagolni, hogy könnyebben olvashatók legyenek. A két egyszerű közszóból alakult alárendelő összetételeket akárhány szótagból állnak is egybeírjuk, például: asztallap, felezőegyenes, matematikatanítás, nitrogénasszimiláció, paradicsomsaláta, televíziókészülék, teljesítménynövekedés. De: sakk-kör stb. A hat szótagnál hosszabb többszörös összetételeket kötőjellel tagolhatjuk a két fő összetételi tag határán, például: csapatzászló-avatás, dokumentumfilm-bemutató, foszforműtrágya-gyártás, könyvritkaság-gyűjtemény, munkaerő-nyilvántartás, tornász-csapatbajnokság.

Persze az megoldható, hogy ha az oldal az kötőjel tanfolyam módon van beállítva, akkor a jobb megjelenítés érdekében a szebb verziót választod. Ez nem újdonság.

kereset az interneten 18 plusz bináris opció társprogram

A Google már ben is jelezte, hogy új oldalak esetén a kötőjel a jobb választás, de már meglévő oldalak esetén Matt Cutts nem javasolta az átirányítást. Érdemes azonban megfigyelni, hogy John Mueller nem jelenti ki tételesen azt, hogy ez nem jelent rangsorolási előnyt, csupán azt, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

Navigációs menü

Keresőoptimalizálási szempontból új weboldalak esetén mindig azt javasoljuk mi is, hogy az url kötőjellel kerüljön kialakításra. Ugyanakkor ha már kialakult url-ekről van szó, akkor mi sem javasoljuk azok átalakítását.

kereskedés a vonalakon ps bináris opciók hogyan lehet helyesen pénzt keresni az internetes forgalomban

Egyszerűen nem éri meg a fáradtság, ráadásul az átirányítások során könnyen hibát véthetünk, kötőjel tanfolyam sokkal károsabb hatásai lehetnek, mint a remélt előny. A másik dolog, hogy az átirányítás során esetlegesen a linkerő is csökkenhet igen kis mértékben, már csak ezért sem érdemes egy vélt minimális előnyért cserébe változtatni az url-eket. Annak kapcsán, hogy SEO szempontból milyen a keresőbarát url-szerkezet korábbi cikkünkben már írtunk.

A Google az elmúlt fél évben már többször is megszólalt url ügyben. Szeretnél több látogatót? Iratkozz fel, és elküldjük a legfrissebb SEO híreket, és leghasznosabb tanácsokat! Soha nem spammelünk.

  1. Ethereum minden idõ arány
  2. ÉS 2-nél több elemből áll A fenti átfogalmazásából adódik a fenti, köznyelvi név is: 6-nál több szótag és legalább 3 elem.
  3. В центре цеха располагалось двенадцать приплюснутых цилиндров, напоминавших старинные паровые котлы; высота их не превышала четырех-пяти метров, а поперечник составлял около полутора метров.