Kereskedéssel megélni, A tőzsdei kereskedés legnehezebb szabálya - Viselkedési Közgazdaságtan


Mennyiből Lehet Opciózással Megélni?

Írta: Dankó Zoltán Gondolatok 0 Lehetőségek, hogyan lehet pénzt keresni a webhelyeken olyanok, kereskedéssel megélni valóban a tőzsdéből élnek. Nem szívesen nyilatkoznak, viszont a kedvemért hajlandóak voltak néhány kérdésemre válaszolni, de csak név nélkül. Igazából a most következő személy ötlete volt ez az egész riport téma.

kereskedéssel megélni bináris opciók a binárium felülvizsgálatán

Viszont amikor meglátta a  Facebook csoportban  feltett kérdéseket, másnap már hallani sem akart az egészről. Egyetlen feltétellel ment bele mégis, ha a kérdéseimen túl a privát véleményét is kirakom az internetes közönségről. Ebből talán megérthetitek, hogy miért nem találkoztok egyetlen, magát nyilvánosan felvállaló, eredményes kereskedővel sem.

A tőzsdéből élek (2.rész)

Nem azért mert nincsenek ilyenek, hanem azért mert nincs szükségük rátok. Nekik önmagukon kívül, már nem kell bizonyítaniuk senkinek semmit. Bocsi, ha valakit most ezzel megbántottam!

Mikor és hogyan ismerkedtél meg a kereskedéssel?

TOP 10 kereskedési szabályom

A kezdet valamikor elején volt. Soha semmi dolgom nem volt a tőzsdével. Valamiért mégis úgy alakult, hogy szembe jött velem egy tanfolyam amire elmentem.

El kell mondanom, ez még akkor volt, amikor még nem folyt a csapból is a gyors és egyszerű meggazdagodás ígérete.

Megélni day trade-ből

A volt e értelme az már egy másodlagos történet, bár igazság szerint elmondhatatlanul hálás vagyok a mai napig, hogy beléptem ebbe a világba. Az utam itt kezdődőt, és a lényeg ez. Mindig mindent el kell kezdeni, hogy egyszer a végére érhessünk. Mi a célod a kereskedéssel? Ez így egy érdekes kérdés. Természetesen mikor elkezdtem az én szemem előtt is a pénz lebegett.

Forex kereskedésről vélemények, és magyarázatuk

Kereskedéssel megélni megmaradt a mai napig csak maximum a miként és a hogyan alakult át. Mára a pénz nem más, mint végtermék. A jól végzett munka eredménye. Élvezem csinálni, megtaláltam benne mindazt, ami a nagybetűs világból részvényopciók bemutatója. Nekem egy-egy lezárt kereskedés nem más, mint egy mű, amit én alkottam.

Létezik olyan ember, aki automatizáltan kereskedik, és ebből él?

Ott van benne a saját kézjegyem. Minden egyes trade egyszeri és megismételhetetlen.

kereskedéssel megélni távoli keresetek az interneten a legmagasabbak

Hasonló lehet, de ugyanaz soha, és ez egy hatalmas varázslat. Mennyi időt töltesz naponta a kereskedéssel? Azt hiszem inkább azt az oldalt kellene megvizsgálni, amit nem a kereskedéssel töltök. Minden más mellékes amikor a piac nyitva van.

kereskedéssel megélni bitcoin sebesség

Hogy ez napi vagy esetleg 14 óra azt mindig az adott szituáció adja. Szerinted milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak, aki sikeres szeretne lenni a tőzsdén?

Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban. A nagyban kereskedők látják, hogy hol vannak a stop-ok? Még akkor is, ha szándékosan nem kerek összegre állítódnak be? Viselkedési Közgazdaságtan

Erre nehéz lenne válaszolni. Mivel mindenki más, nehéz lenne megmondani, hogy mi az a tulajdonság ami garantálja a sikert. Ami biztos, és talán a legmeglepőbb, hogy ami működik a nagybetűs életeben, kereskedéssel megélni nem fog a tőzsdén.

Azt hiszem ez az egyik legnagyobb probléma, mármint ennek a felismerése. Itt nincs lehetőség az ego-t szolgálni. Nehéz történet, de ebben a világban, ha nem tudsz megszabadulni az ego generálta rémségektől, elveszett ember vagy.