Az otthon melege padlófűtéssel

Régóta terveztük, hogy eladjuk belvárosi lakásunkat, és veszünk egy házat a kertvárosban. A család kezdte kinőni az apró kis lakást, a gyerekek kezdtek túl idősek lenni, hogy egy szobán osztozzanak, mi pedig régóta vágytunk egy szép kertre, ahol tarthatunk kutyát, virágokat ültethetünk, és élvezhetjük a nyári napsütést.

A váltás persze nem volt egyszerű, vevőt kellett találni a lakásra, aztán megtalálni a megfelelő kertes házat a megfelelő környéken, a megfelelő áron. Nemrég azonban mindez sikerült, és néhány hónapja boldog háztulajdonosnak mondhatjuk magunkat. Az új házunk egy csendes, jólszituált környéken található, jó közlekedéssel a belvárosba, tágas kertje van, és jó felosztása ahhoz, hogy a gyerekeknek külön szobája legyen. Az ok, amiért mégis megengedhettük magunknak ezt az elmondás alapján tökéletesnek tűnő ingatlant az az, hogy a ház felújítás előtt állt. Persze nem arról van szó, hogy romokban állt volna, de egy festés és új padló mindenképpen szükséges volt. Ezen kívül megoldandó volt a fűtés is, a házban ugyanis konvektor volt beszerelve, gázzal azonban nem szerettünk volna fűteni.

A költözéskor leültünk a férjemmel, hogy összeírjuk, milyen munkálatokra lesz majd szükség, és mi mennyibe fog kerülni előreláthatóan. A festésről és a padlóról volt elképzelésünk, ismertünk is szakembereket, akiket felhívtunk, hogy megkérdezzük, mennyiért dolgoznának. Már csak a fűtést kellett kigondolnunk. Sokat tanakodtunk, milyen megoldást válasszunk, és végül úgy döntöttünk, mivel a padlót úgy is meg kell csináltatni, beszereltethetnénk padlófűtést is. A padlófűtésnek rengeteg előnye van, gazdaságos és hatékonyan melegíti fel a házat, emellett pedig bizonyítottan jó hatással van a közérzetre.

Arról azonban fogalmunk sem volt, ez az elektromos padlófűtés mennyibe kerülne. Mikor ezt megemlítettük a burkolónak, aki amúgy jó ismerősünk, ő azt mondta, hogy elektromos padlófűtés ár tekintetében a https://elektromospadlofutes.info oldalon tudunk megfelelően tájékozódni. Sok mindentől függ ugyanis, hogy az ilyen munkálatok mennyibe kerülnek, ezen az oldalon viszont a megfelelő paraméterek megadásával lehet árajánlatot kérni. Ezen kívül, miközben alaposabban végigböngésztük az oldalt, rengeteg mindent megtudtunk az elektromos padlófűtésről, és ez még inkább ösztönzött minket arra, hogy beszereltessük.

elektromos padlófűtés ár

Az árajánlat nemsokára meg is érkezett, mi pedig úgy döntöttünk, belevágunk. A fűtés beszerelése mellett a burkolatot is lecseréltük, és ki is festettünk, így durván egy hónap múlva olyan volt, mintha teljesen kicserélték volna a lakást. Az elektromos padlófűtés ára végül majdnem teljesen megfelelt az ajánlatban leartaknak, így messzemenően elégedettek voltunk a szolgáltatással. A fűtést pedig imádjuk. Nincs is jobb érzés, mint egy hűvös estén a meleg padlón lépkedni. Papucsra sincs szükségünk, hiszen a felfázásra semmi esély. A gyerekek is imádják, hogy szabadon játszhatnak a padlón. A közérzetünk garantáltan jobb.

A házunk csodálatos, imádunk itt lakni, és ebben nagy szerepe van a fűtésnek. Hiszen semmi sem varázsol otthonosabbá egy házat, mint a meleg érzete. Megvoltunk a lakásban is, de ezt a házat imádjuk, mert most először érezzük, hogy igazi otthonunk van.