A mi kis városunkban lesz egy motorosbolt

Mindenki azt tal������lgatja, hogy milyen lesz az új bolt, ami nyílni fog. meg persze azt is, hogy kinek, hiszen mi egy kis város vagyunk, nem pedig Budapest.

A v��rosunk

Persze Budapesthez képest vagyunk kicsi, am������������gy annyira nem. Igaz bolt, bolt h����tán van, és szerintem van mindenből legalább h����rom féle is, de mindig j����n valami új, valami m��s.

De most erre ��n is k����váncsi vagyok, hogy milyen lesz. Az üzlet, ami bezárt, az egy ABC volt, ��s most a tulajnak a fia akar nyitni helyette m��st. valahol megértem, hiszen egy utc��ban 2 boltot felesleges tartani, és manaps��g amúgy is sokan a multikba járnak vásárolni, nem pedig az ilyen helyekre.

Na szóval a fi��nak van valami kapcsolata, vagy ismerets��ge, és így j��n létre az új hely. V��gül is nem rossz ötlet, ha bele gondolok, hiszen a környéken nincs is ilyen bolt, csak kb. 50 kilométerre, és ez még akár be is jöhet. Sok veszteni val������������ja nincsen, a bérleti díjat nem kell kitermelnie, hiszen az öv����k a bolt, és alkalmazottat sem kell tartania egyenlőre. Persze a beszerzéshez nem értek, de szerintem ha úgy gondolná, hogy nem éri meg, biztosan nem alakíttatná át a boltot, és hozatna árut…

A v����sárlók

Szerintem az új boltnak legjobban az öcsém örül. �� megszállottan szereti a motorokat. Ha lenne rá lehetősége, szerintem minden pénz��t ott költené el. Persze anyám nem igazán engedi neki, miután még otthon lakik, ����s szerinte már annyi motoros kacat van a garázsban, hogy éppen elég. ����csi erre mindig rácáfol persze.

Rajta kívül is az��rt vannak akik szoktak motorozni, és várják a bolt megnyitását. Ha j�� ��ron tud adni majd dolgokat, akkor szerencséje lesz, mert be fog futni a bolt. Eleve azt gondolom, aki motoroz��ssal foglalkozik, vagy ez a hobbija, az már amúgy is tudja, hogy nem kis összegbe kerül, így nem jelent majd meglepetést nekik. Csak nekünk laikusoknak sok egy j�� motoros kesztyűnek, vagy ruhának az ára, de ha azt veszem, hogy ez évekig jó, és hogy adott esetben megvédi az életét, akkor nincs az a p��nz, amit ne érne meg.

Az egyik ismerősöm azt mondta, ha olyan lesz, mint ez a budapesti motorosbolt, akkor nagyon menő dolgok lesznek. Persze nem az door-open-666175_640árakra gondolt, hanem a min��ségre, és a felhozatalra.

Mindenesetre a szórólapokat tegnap hozták, hogy a bolt ha jól emlékszem, akkor a jövő héten nyílik majd. Azért egyszer én is e fogok nézni, m������g ha ne is igazán vagyok oda a motorokért, de majd ráveszem az öcsémet, hogy had menjek el vele, akkor majd nem leszek olyan tudatlan.