A költözéskor jöttem rá, hogy új bőröndre van szükségem

Mikor az ember új ingatlant vásárol, arra normál esetben rámegy az idegrendszere. Olyan sok aspektust kell szem előtt tartani, ami befolyásolja a választását, hogy azt már-már lehetetlen követni, és amikor azt hinné, hogy minden sínen van, akkor újabb és újabb komplikációk lépnek fel, egészen addig, míg el nem jutunk az agyvérzés szélére. Aztán, mikor végre megvan a keresett ingatlan, sikerült elintézni a jelzáloghitelt, és mindenki megkapta a jussát, és azt hinné az ember, hogy túl van a nehezén, még akkor jön a java, mikor is költöznie kell, egyik lakásból a másikba. Nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent elrejt egy kis lakás, mennyi cucca összegyűlik az embernek néhány év alatt, és ezt mind el kell juttatni a-ból, b-be.

Mikor elkezdtem a pakolást, akkor nagyon sok olyan dolog került a kezem ügyébe, amiről már azt sem tudtam, hogy egyáltalán még megvannak, és sok olyan is, amiről azt reméltem, jó hasznát veszem a költözés során, aztán rájöttem, hogy mégsem így lesz. Így jártam például a kedvenc nagy-bőröndömmel, ami szuper jó szolgálatot tesz egy költözésnél, ugyanis telis-tele lehet pakolni ruhákkal. Azonban az én bőröndömet megrágta az egér, ezzel akkor szembesültem, mikor felhoztam a pincéből. Teljesen használhatatlanná vált, egy óriási lyuk tátongott az alján, akár hogy próbáltam megjavítani, sehogyan sem sikerült. Elég szomorú lettem, mert még az édesanyámtól kaptam ezt a bőröndöt, amikor először utaztam Amerikába egy hónapra, és annyi cuccot kellett magammal vinnem, hogy felmerült a lehetőség, hogy egy komplett repülőgépre lesz szükségem, hogy mindenem elférjen, de aztán anya megvette nekem ezt a fantasztikus bőröndöt, amibe elképesztően sok minden elfér. Ráadásul nagyon szép is volt, és biztonságos, masszív anyagból készült, vérzik a szívem érte, de ki kell, hogy dobjam. Veszek egy másikat. Már csak az a kérdés, hogy hol. A nagy boltokat nem szeretem, sőt, kifejezetten utálom őket. Főleg, mikor egy lelkes alkalmazott a nyakamban liheg, és félpercenként megkérdezi, hogy segíthet-e valamiben. Majd én szólok, ha bárkitől is segítségre van szükségem, de ezt ők nem értik meg, és csak jönnek továbbra is utánam. Értem én, hogy ez a dolga, de engem akkor is idegesít, ezért jobban szeretek online vásárolni. Igaz, kicsit nagyobb benne a rizikó, de így legalább nyugodt maradok, és nem leszek idegbeteg. Az új internetes vásárlós törvénynek köszönhetően pedig biztonságban is vagyok, mert ha esetleg nem tetszik, amit rendeltem, egyszerűen visszaküldöm, és kész.

Szóval, irány az internet, és keressünk bőröndöt. Először gondolkodóba estem, hogy honnan vásároljak, de aztán eszembe jutott, hogy a tesó mesélte múltkor, hogy van egy kiváló bőrönd webshop, a Bagbox.hu, ahol nagyon jó minőségű bőröndöket talált, szuper áron, a legutóbbi utazásuk előtt. Nem is késlekedtem, egyből ott kerestem, és láss csodát, valóban nagyszerű kis shopról volt szó. Nem csalódtam, a tesómnak elég jó az ízlése, általában jó szokott lenni, amit ő ajánl. Most sem volt másképp, csodálatos volt, és nagyon hamar meg is találtam, amit kerestem. Egy kiváló, hatalmas bőröndöt, nagyon masszív, strapabíró anyagból, és még szép is volt, ami nálam szintén nem utolsó szempont. Már alig vártam, hogy megérkezzen, és kipróbálhassam a legújabb szerzeményemet. Mikor megérkezett, teljesen el voltam ájulva, hogy még annál is jobb, mint amilyennek a kép alapján ígérkezett, és olyan praktikus az elosztása, hogy legalább a fele ruhatáramat elnyelte, pedig nő lévén nincs kevés szerkóm. Nagyon örülök, hogy megrendeltem ezt a bőröndöt. Bár hiányzik a régi, anyukámtól kapott bőröndöm, de bevallom őszintén, a szép, új, praktikus bőrönd kissé feledteti velem a másikat.

Szóval, jöhet a költözés, amiben nagy segítségemre lesz ez a szuper darab, és ha esetleg egyszer az életben túl leszek ezen a procedúrán, tutira leszervezek magamnak egy tengerentúli utat, hogy a szuper, új bőröndöm élesben is kipróbálhassa magát.